МАРКОВИ ПАРФЮМИ - За нас
Четвъртък, 27.07.2017, 05:26

ГлавнаРегистрацияВход
Добре дошли, Гост · RSS · 

Меню:


Категории:


Анкета:

Оценете моя сайт
Общо отговори: 13

Календар:
«  Юли 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

Архив:


 За нас
За нас

"Парфюми и Био продукти" е онлайн магазин, ориентиран към козметиката, получена от натурални и екологично чисти продукти; био храните, био напитките и био хранителните добавки, произведени от плодове, зеленчуци и билки, отглеждани в еколкогично чисти райони, без употребета на пестициди, инсектициди и хербициди; био уредите, био стоките и био препаратите за дома, произведени от естествени съставки и екологично чисти суровини; био бижутата ( в това число и магнитните бижута), направени от чисти и безопасни метали, камъни и кристали; дрехите от чисти и органични материи (какъвто е чистия, органичен памук).

Всички продукти и стоки, които предлагаме в Онлайн магазина са сертифицирани със сертификати, издадени от Международните органи или от органите на Европейския съюз, изследващи качеството и биологичния състав на продуктите и съставките им.


Правилата, който спазваме

Избягваме да продаваме продукти, които са несертифицирани или са без сертификат на съставките. Изключение правят само парфюмите, като в изключението не се включват други ароматизирани продукти.

Винаги избираме внимателно продуктите преди да ги предложим и се стараем да ги опитваме преди това.

Не предлагаме продукти преди да сме разгледали подробно профилите на фирмите и съставките (въпреки, че са сертифицирани).

Не искаме да сме просто търговци - наясно сме, че щастието не се крие само в купуването и продаването.

Вежливи сме не защото трябва, а защото сме настроени положително към всеки човек.

Стараем се да отговаряме на всеки зададен ни  въпрос в най - кратък срок от време.Какво ни прави различни от останалите

Винаги прясната и качествена стока. Всичко, което е различно от храната, хранителните добавки и напитките зареждаме в такива количества, каквито можем да продадем бързо, без да застоява стоката ни. Зареждането на нова стока става малко преди даден артикул да изчерпа наличността си, като по този начин подържаме постоянно налична пълната си гама от продукти, без те да залежават. С храните, хранителните добавки и напитките сме още по - внимателни. Тях ги набавяме директно в деня, в които е направена поръчка от клиент на "Парфюми и Био продукти", като зареждаме в количество, което ни е поръчано от клиента. Складовете, от които зареждаме, ни доставят стоката си в срок от няколко часа, като по този начин ние Ви доставяме желаните от Вас храни и напитки в срок, по - малък от описания в сроковете ни на доставка. Също така Ви предлагаме винаги качествени и пресни храни, добавки и напитки. Наясно сме, че стоката в складовете понякога застоява, затова работим с най - бързооборотните складове, които продават бързо стоката си, зареждат бързо и се стараят да поддържат винаги наличен асортимента си от стоки. Това не се отразява по никакъв начин на цената, която клиентите ни заплащат за даден продукт, тъй като, в следствие на редовното ни пазаруване от складовете и на договорните ни с тях отношения, ние пазаруваме на дребно при цени на едро. Транспортирането на стоките от складовете към "Парфюми и Био продукти" също не се отразява на цената - тя е изцяло за сметка на магазина и влиза в отстъпките, които ние получаваме.

Фирмите от които зареждаме. Наясно сме, че повечето продукти произвеждани в България, на които има етикет БИО, всъщност не са БИО и нямат сертификати. Малко са Българските фирми, които имат сертифицирани продукти, а още по - малко са тези, на които всичките им продукти са сертифицирани. За това, повечето продукти, които предлагаме, са произведени в страни от Европейският съюз, но са на фирми, различни от Българските и притежават нужните сертификати на продуктите и/или съставките си. Предлагаме и продукти, които са чуждестранни, но са произведени в страни, различни от Европейския съюз, които също са със сертификати на продуктите и/или съставките си. Имаме асортимент и от Български продукти, добавен след щателна проверка на фирмите-произвoдители и доказване на биологичния произход на продуктите и/или на съставките им. По отношение на Българските фирми-производители спазваме стриктна процедура, която изисква доказването чрез сертификати на цялата гама от продукти, които ние Ви предлагаме в "Парфюми и Био продукти".

Уникалността на стоките ни. Много стоки могат да се намерят само в няколко магазина на територията на Република България. Голям е и асортимента ни от продукти, които могат да се намерят само в Интернет, и то само в някои определени онлайн магазини.

Отстъпките, които ползвате при нас. Всеки клиент на "Парфюми и Био продукти" се ползва с няколко различни отстъпки , които в повечето случаи са по - високи от отстъпките, ползвани в повечето други магазини. Някои от отстъпките ни са за постоянно ползване и не зависят от сумата на продуктите, които закупувате от нас.

Ежеседмичните ни промоции. Това, което ни отличава от повечето магазини, които правят промоции, са редовните ни, ежеседмични промоции. Промоционалните ни продукти са различни всяка седмица и включват различна отстъпка. Често тя варира между 30% и 70%. Това е разликата, сме успяли да получим под формата на отстъпки или допълнителни бонуси от нашите доставчиците и от складовете, от които зареждаме и отпуснатата от нас допълнителна отстъпка.

Ваучерите за подаръци. Повечето физически (обикновени) и онлайн магазини не предлагат ваучери за подаръци, а тези които го правят обикновено фиксират сумата, която трябва да заплати клиента за дадения ваучер. При нас не е така. В "Парфюми и Био продукти" Вие сами избирате стойността на ваучера. В полето, което ще видите на страницата със ваучерите, въвеждате сумата, която искате да има в даденият ваучер и заплащате само нея. Няма фиксирани суми или суми, които трябва да са кратни на 5, 10 или 20. Няма и минимална или максимална сума - Вие сами избирате колко пари да вкарате във ваучера си и какво да си купите с него. Можете да го използвате за себе си, като напишете Вашето име за получател или да го подарите на скъп за Вас човек, като изберете него за получател.


Защо био козметика


Защото освен храната, с която се храним е важно и какво поставяме на лицето, косата и тялото си. Кожата е "третия бъбрек" на човека и е един от най-важните органи в човешкия организъм. Чрез нея тялото ни изхвърля токсините и абсорбира всичко, което й поднасяме. Козметичните продукти, които използва всеки човек ежедневно, наброяват повече от 10 различни козметични средства. Към тях спадат пастата за зъби, шампоана, балсама, крема за лице, лосиона за тяло, сапуна, парфюма, ружа, пудрата, червилото, спиралата и други. Това са продукти, с които ежедневно третираме кожата си и за които рядко знаем точно какво точно съдържат. Често в състава на тези продукти влизат всякакви опасни химикали и  добавки, които пропиват през кожата ни и преминават в кръвта ни и в органите ни.


Защо био препарати, био бижутерия и био дрехи

Защото препаратите, бижутата и дрехите влизат в пряк контакт с кожата и й влияят по същия начин, по какъвто и козметиката. Когато правим ежедневното си почистване, нашата кожа влиза в пряк контакт с препаратите. По този начин те проникват в кожата и се абсорбират по същият начин, по който и козметиката. И в този случаи, съставките на препаратите проникват в кръвта ни и от там - във всички наши органи. При миенето на пода и на съдовете дори е още по - лошо. Пода често е в пряк контакт с кожата ни, поради което не е необходимо да извършваме почистване, за да се абсорбира препарата, с които е измит пода, чрез кожата ни. Препарата се задържа в измитата материя повече от 6-7 часа, което означава, че при едно обикновено стъпване по пода, препарата може да проникне в порите ни, след което и в по-дълбоките слоеве на кожата ни, а от там - и в кръвта ни. При бижутата и дрехите нещата са още по - свързани, тъй като бижутата и дрехите са в постоянен контакт с кожата ни. Постоянно сме облечени в дрехи от най - различни материи и нерядко носим обици, синджири, колиета, гривни или някакво друго бижу, за което много често не знаем почти нищо. Дори и бижутата, произведени от благородни метали, като златото, среброто или платината, често съдържат примеси на други метали, някои от които са опасни за здравето. Дрехите нерядко са произведени от синтетични материи, през които кожата не може да диша. Дори и дрехите от естествени материи, какъвто е памука, често са с примеси на други материи, като обикновено това също са синтетики. Синтетичните материи са причинител на алергии, понижен приток на кислород, достигащ до кожата, кожни вазпаления, парализиране на енергийната обмяна, блокиране на достъпа на свободните електрони до акупунктурните точки, запарване на тялото, изнервеност, посърналост, преумора и т.н.


Защо био уреди и био стоки за дома


Защото, в нашето ежедневие, ние често сме подложени на различни облъчвания и радиации, причинени от телефоните, уредите в дома, антените, сателитите навън и т.н. Дори водата, която пием е наситена с хлор и други добавки, вредни за здравето. Био уредите и био стоките за дома ни защитават от облъчванията и радиациите, неутрализирайки вълните, излъчвани от телефоните и домашните уреди. Пречистват водата ни и я насищайки с йони, полезни за тялото и за органите ни. Създават защитна бариера между дома и околната среда, като неутрализират всички микроби, облъчващи вълни и други вредители на здравето. Съдовете, в които готвим и се храним и приборите, които използваме за целта също са от огромно значение. Керамиката е един от малкото материали, които запазват качествата на храната и нейното съдържание такива, каквито са преди да започне готвенето и консумацията й. Затова и ние Ви предлагаме всякакви съдове за готвене и за хранене, включително и прибори и ножове от керамика.


Въпреки че, голяма част от био продуктите са с по-високи цени от тези на обикновените продукти, ние мислим, че те си заслужават.

Ние от "Парфюми и Био продукти" вярваме, че това, с което се храним и което влиза в контакт с тялото ни влияе на мислите ни и на съзнанието ни.

С най-добри пожелания:

Парфюми и Био продукти
Copyright MyCorp © 2017

Вход:


Търсене:Покана:


Споделяне:
 
   
 
Coffee Lucky EdelweissBG

Мини-чат:


200Създайте безплатен уеб сайт с oVo