МАРКОВИ ПАРФЮМИ - Плащане, доставка и отстъпки
Четвъртък, 27.07.2017, 05:28

ГлавнаРегистрацияВход
Добре дошли, Гост · RSS · 

Меню:


Категории:


Анкета:

Оценете моя сайт
Общо отговори: 13

Календар:
«  Юли 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

Архив:


 Плащане, доставка и отстъпки

ОТСТЪПКИ


При пазаруване в Онлайн магазин "Парфюми и Био продукти" , ще получите следните отстъпки:

Поръчка над 150 лева - 3%

Поръчка над 250 лева - 5%

Поръчка над 450 лева - 10%

Отстъпката не важи за стоки, които са в Промоция! ЦЕНА НА ДОСТАВКА 


Доставката се извършва "до врата" и се начислява в края на поръчката, въз основа на нейният грамаж!

Цената на доставката за цялата страна е определената от куриерската фирма Еконт експрес, с приспадната 20%-ова отстъпка от куриерската такса!

Закупените от Вас артикули, подготвени и изпратени от собственика на www.jena.ovo.bg  ще пътуват към Вас на преференциални цени на доставка с куриерите  на Еконт Експрес (с начислена 20% отстъпка), приспадната при таксуването на пратката Ви преди нейното закупуване. В случай, че решите самостоятелно да подготвите Ваша пратка, без да се обвързвате с покупка от www.jena.ovo.bg, Еконт Експрес ще Ви предостави 3% отстъпка, за всяка пратка по която сте платец. Изпращането на пратките можете да извършите чрез Виртуалния офис на Еконт, поместен в края на тази страница
.

СРОК НА ДОСТАВКА


Доставките за град Плевен се изпълняват в срок от 1 до 3 работни дни от куриер на магазин "Парфюми и Био продукти", всеки ден без неделя и празничните дни! Срокът започва да тече след получаване на плащането по поръчката в банковата ни сметка (с паричен превод, направен в банка и при заплащане в PayPal) или след получаването на пощенския запис (записа се изпраща от клиента и е до поискване, като таксите по него (ако има такива), се заплащат от клиента).

Доставките за Страната се изпълняват в срок от 1 до  3 работни дни от куриер на куриерските фирмите Еконт експрес, Лео експрес и Европът 2000  всеки ден, с изключение на неделя  и официалните празници.

Поръчка, заявена след 12:00 часа, се обработва на следващия работен ден.

След направена поръчка следете редовно e-mail адресът си. Ние ще се свържем с Вас по е-mail, скайп  или телефон, за да потвърдим съдържанието на заявката Ви и адресът, на който ще Ви бъде изпратена тя. При предаване на поръчката на куриер отново ще бъдете уведомени чрез e-mail съобщение или по телефона, за да Ви информираме за часа на доставката. При получаване на стоката не дължите нищо на куриера.

Важно!!!

Проверка при доставка 

Внимание! 
След като заплатите пратката при получаване, задължително я отворете, преди куриерът да си тръгне. В случай, че констатирате повреда в опаковките на продуктите или друго увреждане на стоката при транспортиране, изискайте от куриера протокол за увредена пратка.НАЧИН НА ПЛАЩАНЕ


1. Сумата се заплаща през PayPal чрез кредитни и дебитни карти, в това число и Мастеркард , Маестро, Виза и Виза електрон.

Внимание! Всички плащания с карти се оперират от Paypal. Данните на Вашата карта не се въвеждат никъде на страниците на "Парфюми и Био продукти".

Следвайки етапите на поръчката, изберете от меню "начин на плащане" - "плащане чрез PayPal". Кликнете на "завършване на поръчката". Поръчката ще бъде изпълнена след получаване на плащането. При доставка на стоката не дължите нищо на куриера.


2. Сумата се заплаща с банков превод. Срокът на доставката започва да тече след получаване на превода.

Банка: UniCredit Bulbank

IBAN: BG18UNCR70001519543352 (Валута BGN)

Получател: Надежда Иванова

Основание за плащане: Номер на поръчката.


За да потвърдите плащането на поръчката, след избора на продуктите, включени в нея, изберете от меню "начин на плащане" - "плащане по банков път". Кликнете на "завършване на поръчката". Поръчката ще бъде изпълнена след получаване на плащането, направено в банков клон. При доставка на стоката не дължите нищо на куриера. Таксата, изисквана от банката за направен банков превод е за сметка на подателя.


3.Плащане с пощенски запис

 
За целта е необходимо да изпратите пощенски запис на адреса на "Маркови Парфюми" (гр. Плевен, ж.к. "Дружба", бл. 328, ап. 5, ет. 2, П.К. 5800, лице за получаване на записа Надежда Николаева Иванова).

Следвайки етапите на поръчката, изберете от меню "начин на плащане" - "пощенски запис". Кликнете на "завършване на поръчката". Поръчката ще бъде изпълнена след получаване на плащането. При доставка на стоката не дължите нищо на куриера.


4. Плащане по куриерналожен платеж)


Сумата се заплаща на куриера, в момента на нейното получаване. Срокът на доставката започва да тече след уведомяването Ви по e-mail или на телефон, който сте посочили.


Следвайки етапите на поръчката, изберете от меню "начин на плащане" - "плащане по куриер (с наложен платеж)". Кликнете на "завършване на поръчката". Поръчката ще бъде изпълнена след потвърждението й от Ваша страна, на e-mail или на телефон, който сте посочили. При доставка на стоката дължите сумата, записана върху разписката за наложен платеж, връчена Ви от куриера.ПРАВО НА РЕКЛАМАЦИЯ


Според закона за защита на потребителите и правилата за търговия, потребителят има право на рекламация при:

 1. констатирани липси;
 2. дефекти на стоката;
 3. несъответствие с обявения размер;
 4. несъответствие с обявената търговска марка.
Рекламацията се предявява до 7 работни дни след закупуването на стоката.

При предявяване на рекламация потребителят може да претендира за:
 1. заменяне на стоката с нова;
 2. отбив от цената;

Чл. 114 (2) Потребителят не може да претендира за възстановяване на заплатената сума или за намаляване цената на стоката, когато търговецът се съгласи да бъде извършена замяна на потребителската стока с нова или да се поправи стоката в рамките на един месец от предявяване на рекламацията от потребителя....

Чл.115 (1) Потребителят може да упражни правото си в срок от две седмици, считано от доставянето на потребителската стока.

Рекламации при несъответствие на стоката с договорения модел, марка, десен, размер или при установен фабричен дефект можете да предявявате като използвате контактните ни форми за връзка са нас или ни позвъните на 0876169124  . Становище по предявената рекламация ще получите на email адресът си в срок до 10 работни дни. Срокът за удовлетворяване на основателна рекламация е 30 работни дни.

В срок от 7 дни след получаване на стоката, клиентът има право да я върне или замени, като са спазени следните условия:
 1. Запазен добър търговски вид - опаковката не трябва да е разкъсана и повредена, трябва да е във вида, в който е получена. Стоката не трябва да е употребявана, прана, гладена, сглабяна.
 2. Не са налице повреди, причинени от неправилна употреба и/или сглобяване.
 3. Запазена оригинална опаковка, консумативи и аксесоари, в случай, че е имало включени такива.
 4. Транспортните разходи за връщане на стока са за сметка на клиента.
 5. При замяна на стока транспортните разходи са за сметка на клиента и в двете посоки.
Рекламация не се приема за стоки с несъответстващи цветове, чиято разлика е възникнала от типа или вида на браузера, хардуера, софтуера, компютърната конфигурация, телефона или друго средство на което е преглеждан сайта Jena.ovo.bg и магазина "Парфюми и Био продукти".

Рекламация се приема и проверява само ако е спазено правилото за преглед на стоката в присъствието на куриера, който я е доставил! (Вижте точка Доставка (малко по - горе на същата страница)).

В съответствие с чл. 59 (1) от ЗЗП, в случай на невъзможност за изпълнение на поръчката поради временна липса на наличност на дадена стока, определен размер, десен или разцветка, както и в случай на забавяне на пратката поради изчакване на нов внос, нова партида от производство Вие ще бъдете информирани чрез телефонен разговор, e-mail или скайп обаждане като при възможност ще Ви бъдат предложени алтернативни артикули (цветове, десени) със същото качество и цена.


В случай, че настъпи каквато и да било промяна по отношение на съдържанието, стойността, условията и сроковете за доставка на направена поръчка, Вие ще бъдете информирани чрез телефонен разговор, имайл или скайп обаждане и поръчката няма да бъде изпратена, ако не получим личното Ви съгласие с променените условия.


УСЛОВИЯ НА ОБСЛУЖВАНЕ

С използването и разглеждането на страниците на "Парфюми и Био продукти", Вие се съгласявате и задължавате да спазвате нашите

Условия на обслужване !


ВРЪЗКА С НАС


При евентуален проблем, ще се свържем с вас на посочените телефони, e-поща и скайп.


Ако не откривате отговор на някой въпрос, не се колебайте да се свържете с нас!


Офис на Еконт:

Закупените от Вас артикули, подготвени и изпратени от собственика на www.jena.ovo.bg  ще пътуват към Вас на преференциални цени на доставка с куриерите  на Еконт Експрес (с начислена 20% отстъпка), приспадната при таксуването на пратката Ви преди нейното закупуване. В случай, че решите самостоятелно да подготвите Ваша пратка, без да се обвързвате с покупка от www.jena.ovo.bg, Еконт Експрес ще Ви предостави 3% отстъпка, за всяка пратка по която сте платец. Изпращането на пратките можете да извършите от тук, посредством Виртуалния офис на Еконт .


 .Copyright MyCorp © 2017

Вход:


Търсене:Покана:


Споделяне:
 
   
 
Coffee Lucky EdelweissBG

Мини-чат:


200Създайте безплатен уеб сайт с oVo